Minősítéseink


A SZENZOR Számítóközpont Kft. integrált minőségirányítási rendszer szerint – az ISO 9001 minőségirányítási, az ISO 14001 környezetirányítási és az ISO/IEC 27001 információvédelmi szabványra alapozva – végzi tevékenységét, ez azt jelenti, hogy cégünk a feladatok elvégzéséhez teljes körű ISO minősítéssel rendelkezik.

A SZENZOR Kft. teljesen zárt rendszert üzemeltet, az adatvédelemmel és a biztonságos adatkezeléssel, valamint a titok- és személyiségi jogvédelemmel kapcsolatos valamennyi törvényi előírásnak, így az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek, a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény („Hpt.”) kiszervezésre vonatkozó rendelkezéseinek, továbbá a NATO beszállítói előírásainak is megfelel.

Az OPTEN Kft. 2015-ös országos cégminősítése során a SZENZOR Kft-t „A” („az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony”) kockázati besorolásban részesítette.


Szervezeti tagságaink


A vállalat tagja több fontos nemzetközi és hazai prominens társaságnak és egyesülésnek - mint például a Joint Venture Szövetség, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, a Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara, a Parkolókat Üzemeltetők Egyesülete - és regisztrált partnere a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt-nek-nek, a nemzetközi szabványos azonosító és vonalkód azonosító rendszereket felügyelő szervezetnek.


SZENZOR Számítóközpont Kft. - 1989-2015 - Minden jog fenntartva!