Cégbemutatás


A SZENZOR Számítóközpont Kft. az elmúlt évek során folyamatosan a hazai számítástechnikai és informatikai rendszerek kialakításának és üzemeltetésének műhelye. A vállalat 100%-ban magyar tulajdonban van, és kiterjedt Nyugat-európai kapcsolatokkal (Németország, Ausztria, Szlovénia) rendelkezik a nyomtatástechnika, az automatikus karakterfelismerés és a vonalkódtechnika (OCR, ICR, BCR) területén, mely utóbbi rendszerek hazai eurokonform kialakításával és üzemeltetésével már több mint 30 éve foglalkozik.

A SZENZOR Kft. teljesen zárt rendszert üzemeltet, az adatvédelemmel és a biztonságos adatkezeléssel, valamint a titok- és személyiségi jogvédelemmel kapcsolatos valamennyi törvényi előírásnak, így az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek, a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény („Hpt.”) kiszervezésre vonatkozó rendelkezéseinek is megfelel.

Az OPTEN Kft. 2015-ös országos cégminősítése során a SZENZOR Kft-t „A” („az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony”) kockázati besorolásban részesítette.

A vállalat tagja több fontos nemzetközi és hazai prominens társaságnak és egyesülésnek – mint például az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, a Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara, a Parkolókat Üzemeltetők Egyesülete.


SZENZOR Számítóközpont Kft. - 1989-2023 - Minden jog fenntartva!